FABRIK

FABRIKFestival

»Tickets«

De kaartverkoop start vrijdag 29 april om 11.00 uur. In 2021 gekochte kaarten voor FABRIK Festival blijven geldig.

De nachtcollectieven Overstuur, Zuurstof, Moonshine, Deepsense en Calor slaan de handen ineen voor een nu al legendarische warehouse rave onder de zomerzon: FABRIK Festival. Op zondag 28 augustus dansen & raven we tot we erbij neervallen op de beste techno, house en drum & bass verdeeld over vier unieke area’s bij De Melkfabriek Arnhem.

Overstuur x Zuurstof (techno)
Een ondertussen welbekend fenomeen binnen de Arnhemse techno-scene is Overstuur. Hier ligt de nadruk op een prettige opbouw in de energie; een muzikale reis door tech-house, techno en alles wat daar tussenin zit. Verwacht geen gebeuk vanaf de eerste minuut, maar deskundig geselecteerde platen om de feestvreugde steeds verder op te schroeven. In combinatie met de industriële sound van Zuurstof zullen er flinke bloemen buiten gezet worden!

Deepsense (house)
Deepsense vertegenwoordigt house in zijn volledige breedte, van verfijnde deephouse naar de dikste techhouse. Ze staan bekend om hun frisse boekingen vol nationale- en internationale toppers waarbij de handen gegarandeerd de lucht in gaan!

Moonshine (drum & bass)
Drum & Bass at it’s finest. Maak je klaar om he-le-maal los te gaan op bij Moonshine! Van liquid naar 90’s jungle tot neuro-funk; niets is te gek voor deze Arnhemse rave crew. Maak je borst maar nat!

Calor (house)
Maak ruimte voor Calor! Met volle kracht denderen ze over je heen en zorgen voor je favoriete rave waar 1 regel de boventoon voert: er zijn geen regels. Ga los op de gekste house, techno en ghetto-tech die er te vinden valt en wordt verslaafd aan deze Arnhemse gekte!

Dit is een 18+ evenement.